Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
24 de maig del 2017
El Club de Lectura d’Adults d’Altafulla fa balanç de la literatura més venuda aquest Sant Jordi
La nova sessió té lloc aquest dijous a les 19h a la Biblioteca Municipal
El Club de Lectura d’Adults d’Altafulla fa balanç de l’oferta literària d’aquest passat Sant Jordi aquest dijous a la tarda. A partir de les 7, es reuniran a la Biblioteca Municipal per debatre sobre els llibres més venuts aquest 23 d’abril, segons la llista que ha fet pública el Gremi de Llibreters. Es tracta d'un llistat elaborat a partir de les dades recollides per Libridata, que reuneix informació de més de 150 punts de venda de llibreries agremiades independents i cadenes de llibreries de tot Catalunya.

El rànquing dels llibre de ficció en català el lidera ‘Nosaltres dos’, de Xavier Bosch; seguit de ‘Rosa de cendra’, de Pilar Rahola; i de ‘Quan arriba la penombra’, de Jaume Cabré.

Les tres primeres posicions de la ficció en castellà són per ‘Patria’, de Fernando Aramburu; ‘Tierra de campos’, de David Trueba; i ‘El monarca de las sombras’, de Javier Cercas.

Pel que fa als llibres de no ficció en català més venuts, ocupen els tres primers llocs ‘La vida que aprenc’, de Carles Capdevila; ‘Taula i barra’, de Quim Monzó; i ‘La gran teranyina’, de Roger Vinton.

Quant als llibre de no ficció en castellà, el rànquing el lideren ‘La magia del orden’, de Marie Kondo; ‘50 palos’, de Pau Donés; i ‘Escape book’, d’Iván Tapia.

Els tres llibres més venuts en categoria infantil i juvenil en català són ‘La llegenda de Sant Jordi’, d’Emma Martínez; ‘De quin color és un petó?’, de Rocío Bonilla; i ‘Sant Jordi i el drac’, de Meritxell Martí.

Finalment, els tres més demandats en categoria infantil i juvenil en castellà són ‘La máscara del troll’, d’Elrubius; ‘Guiness World Records 2017’, de Guiness World Records; i ‘Wigetta en el planeta Mimisikú’, de Willyrex i Vegetta777.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla