Notícies
25 de maig del 2017
‘Desafío total’, nova proposta del club de lectura i cinema ‘El 7è Llibre’ d’Altafulla
La pel·lícula, basada en un relat de Philip K. Dick, es projectarà aquest divendres a les 18:30h a la Biblioteca d’Altafulla
La literatura i el cinema tornaran a anar de la mà en la nova sessió del club de lectura d’Altafulla ‘El 7è Llibre’. La cita tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de 7 de la tarda i projectarà la pel·lícula ‘Desafío total’. Una producció del 1990 dirigida per Paul Verhoeven, i protagonitzada per Arnold Schwarzenegger i Sharon Stone.

El film es basa en un relat de Philip K. Dick. Se situa a l’any 2084 i narra la història de Douglas Quaid. Un dels seus somnis és poder anar de vacances a Mart. Un desig, però, que la seva dona no comparteix i per evitar que es faci realitat decideix demanar ajuda a una companyia especialitzada ne implantar falsos records a la ment per fer-li creure que ha viatjat al planeta vermell. El que no imagina, però, és fins a quin punt pot resultar perillós no saber si un record és fals o verdader.
Quaid creurà que és un agent secret al qual han descobert i que volen matar. Aviat descobrirà que, realment, algú vol acabar amb la seva vida i que es troba en una situació molt complicada.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla