Notícies
25 de maig del 2017
L’Assemblea de l’Esplai de Gent Gran d’Altafulla ratifica la nova Junta Directiva aquest divendres
Després de dotze anys al capdavant de l’entitat, Tomàs Biarnés deixa el càrrec. La nova candidatura es va votar en les eleccions del passat dia 19
L’Assemblea de l’Esplai de Gent Gran d’Altafulla d’aquest divendres 26 de maig ratificarà la nova Junta Directiva que ha de gestionar l'entitat en els propers quatre anys.

El passat dia 19, l’entitat va celebrar eleccions per escollir la nova candidatura, la resolució de les quals es corroborarà aquest divendres. La darrera convocatòria es va celebrar a finals d’any, però no es va desenvolupar de forma satisfactòria ja que no es va presentar cap candidatura que en volgués agafar el relleu. Una situació que es repetia després que en els comicis dels anys 2008 i 2012 tampoc s’hi presentés ningú, i tornés a ser Tomàs Biarnés qui n’agafés les regnes.

Després de dotze anys al capdavant de l’entitat, però, ha arribar el moment de deixar el càrrec. Ha explicat que “hi ha un grup de persones amb ganes de tirar endavant l’entitat amb un canvi de plantejaments i de punts de mira”.

Altres qüestions que centraran l’assemblea d’aquest divendres seran les activitats i els projectes de futur, i la possible modificació dels estatuts de l’entitat. També es repassarà la memòria d’activitats i els comptes de l’exercici 2016.
Tomàs Biarnés, expresident Esplai de Jubilats
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla