Notícies
31 de maig del 2017
Blau i Verd facilita a la ciutadania un correu electrònic per alertar de la presència de mosquit tigre
Es tracta de l’adreça mosquittigrealtafulla@gmail.com. Enguany també s’editarà un flyer informatiu per repartir als domicilis
L’empresa Blau i Verd ja ha reactivat tota la maquinària per afrontar una nova campanya contra el mosquit tigre. El dispositiu de prevenció i de lluita contra aquesta espècie fa setmanes que està en marxa a Altafulla, davant l’increment de les temperatures i de la detecció d’algun exemplar en algunes zones del municipi.

Tot i que es preveu un estiu sec i calorós, el responsable de la campanya, Jordi Bru, ha insistit que “cal mantenir-se atents i no baixar la guàrdia”.

Una atenció que també demana a la ciutadania. De fet, s’ha posat a la seva disposició el correu electrònic mosquittigrealtafulla@gmail.com per alertar de la presència de l’insecte i comunicar qualsevol incident.

Jordi Bru ha reconegut que “sempre costa arrencar la campanya”, però ha volgut destacar el fet que cada vegada són més les persones que coneixen la problemàtica. Malgrat aquesta conscienciació, però, ha assegurat que “el mosquit tigre ha vingut per quedar-se, i és molt difícil eradicar-lo”.

Per al responsable de Blau i Verd, els infants són “un dels millors altaveus per transmetre aquest missatge”, i ha qualificat de “molt necessaris” tots els tallers que es duen a terme a les escoles, que es posaran en marxa aquest divendres a La Portalada. En el cas d’El Roquissar, la data fixada és el proper dimecres 7 de juny.

És el cinquè any consecutiu que l’empresa Blau i Verd s’encarrega de fer-ne el tractament, que es preveu que s’allargui fins el mes d’octubre.

El treball de tots aquests anys ha donat els seus fruits, i a dia d’avui no existeix cap punt crític al municipi. Sí que és cert, però, que enguany dedicaran especial atenció a l’entorn del Complex Lúdic Les Bruixes, donat que l’any passat va esdevenir un dels focus de cria més importants.
Jordi Bru, responsable de Blau i Verd
Jordi Bru, responsable de Blau i Verd
Jordi Bru, responsable de Blau i Verd
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades