Notícies
31 de maig del 2017
Blau i Verd facilita a la ciutadania un correu electrònic per alertar de la presència de mosquit tigre
Es tracta de l’adreça mosquittigrealtafulla@gmail.com. Enguany també s’editarà un flyer informatiu per repartir als domicilis
L’empresa Blau i Verd ja ha reactivat tota la maquinària per afrontar una nova campanya contra el mosquit tigre. El dispositiu de prevenció i de lluita contra aquesta espècie fa setmanes que està en marxa a Altafulla, davant l’increment de les temperatures i de la detecció d’algun exemplar en algunes zones del municipi.

Tot i que es preveu un estiu sec i calorós, el responsable de la campanya, Jordi Bru, ha insistit que “cal mantenir-se atents i no baixar la guàrdia”.

Una atenció que també demana a la ciutadania. De fet, s’ha posat a la seva disposició el correu electrònic mosquittigrealtafulla@gmail.com per alertar de la presència de l’insecte i comunicar qualsevol incident.

Jordi Bru ha reconegut que “sempre costa arrencar la campanya”, però ha volgut destacar el fet que cada vegada són més les persones que coneixen la problemàtica. Malgrat aquesta conscienciació, però, ha assegurat que “el mosquit tigre ha vingut per quedar-se, i és molt difícil eradicar-lo”.

Per al responsable de Blau i Verd, els infants són “un dels millors altaveus per transmetre aquest missatge”, i ha qualificat de “molt necessaris” tots els tallers que es duen a terme a les escoles, que es posaran en marxa aquest divendres a La Portalada. En el cas d’El Roquissar, la data fixada és el proper dimecres 7 de juny.

És el cinquè any consecutiu que l’empresa Blau i Verd s’encarrega de fer-ne el tractament, que es preveu que s’allargui fins el mes d’octubre.

El treball de tots aquests anys ha donat els seus fruits, i a dia d’avui no existeix cap punt crític al municipi. Sí que és cert, però, que enguany dedicaran especial atenció a l’entorn del Complex Lúdic Les Bruixes, donat que l’any passat va esdevenir un dels focus de cria més importants.
Jordi Bru, responsable de Blau i Verd
Jordi Bru, responsable de Blau i Verd
Jordi Bru, responsable de Blau i Verd
Social
Et recomanem
Visites a l'espai natural protegit de la desembocadura del Gaià
Cada últim diumenge de mes a les 11:00h.
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426