Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
31 de maig del 2017
Joan Vidal agafa el relleu de Tomàs Biarnés a la presidència de l’Esplai de Gent Gran d’Altafulla
Qui ha estat al capdavant de l’entitat durant els darrers dotze anys continuarà com a vocal per aportar la seva experiència i els seus coneixements a la nova Junta
L’Esplai de Gent Gran d’Altafulla va ratificar en l’assemblea del passat divendres la nova Junta Directiva. El veí Joan Vidal enceta un nou mandat al capdavant de l’entitat i agafa el relleu de Tomàs Biarnés, després de dotze anys a la presidència.

A demanda del nou col·lectiu, Biarnés continuarà com a vocal per acabar de fer el traspàs de funcions, i aportar la seva experiència i els seus coneixements. Ha explicat que són “persones amb moltes ganes i empenta, la majoria de les quals ja estaven implicades en el dia a dia de l’entitat”.

Prop d’una seixantena de persones van participar en l’assemblea del passat divendres, que també va servir per posar sobre la taula les noves activitats i projectes de futur, i la possible modificació dels estatuts de l’entitat. També es va fer un repàs de la memòria d’activitats i els comptes de l’exercici 2016.

Les eleccions per escollir la nova candidatura es van celebrar el 19 de maig, després que s’obrís un nou procés electoral davant la manca de voluntaris per encapçalar l’entitat en la convocatòria de finals d’any.
Tomàs Biarnés, expresident de l'Esplai de Gent Gran
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades