Notícies
Foto: Institut d'Altafulla
01 de juny del 2017
Tres grups de 3r i 4t d’ESO de l’Institut d’Altafulla, finalistes dels MSchools Student Awards
Els guanyadors de les diferents categories es faran públics el 10 de juny a partir de les 9:30h al Palau de Congressos de Barcelona
L’Institut Altafulla serà present el proper dissabte 10 de juny a la gran final dels MSchools Student Awards. Uns guardons que reconeixen la feina realitzada pels alumnes i docents durant el present curs escolar dins del programa MSchools.

El centre altafullenc fa quatre anys que participa al certamen amb els alumnes de l’optativa d’informàtica de 4t d’ESO, i des de l’any passat també amb els estudiants de tecnologia de 3r d’ESO.

La professora responsable, Júlia Llurba, ha explicat que es tracta d’una iniciativa que “promou l’aprenentatge mòbil i la programació a les aules” per tal d’obrir noves vies d’ensenyament i aprenentatge que milloren el rendiment i l’ocupabilitat dels estudiants.

Cadascun dels grups, formats per entre 3 i 5 persones, crea una empresa d’acord amb els objectius de sostenibilitat de la UNESCO. Júlia Llurba ha explicat que la voluntat és que “els alumnes aprenguin a treballar en equip i assoleixin la competència digital”.

Tres dels projectes dels alumnes de l’Institut d’Altafulla han estat seleccionats com a finalistes, dos d’ells d’estudiants de 4t, i un, de 3r. La professora responsable ha explicat que es tracta de tres aplicacions destinades a alumnes que pateixen bulling, a persones cegues, i a infants.

El reconeixement d’aquests premis està avalat per professionals de l’educació i de les tecnologies mòbils, que avaluen els projectes en base a criteris de creativitat, coherència i desenvolupament tècnic. El veredicte es farà públic el 10 de juny a partir de dos quarts de 10 del matí al Palau de Congressos de Barcelona. Els alumnes de l’Institut d’Altafulla competeixen en les categories de ‘Sostenibilitat’ i ‘Inclusió’.
Júlia Llurba, professora responsable
Júlia Llurba, professora responsable
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades