Notícies
Ajuntament d'Altafulla
12 de juny del 2017
Una taula rodona amb experts i professionals debatran sobre els sectors dels càmpings i les cases rurals a Altafulla
Es tracta d’un nou taller dels Dimarts Emprenedor que impulsen la URV Emprèn i la regidoria de Comerç
En un entorn eminentment turístic, i amb predomini del sector en la nostra economia, el costum és conviure amb establiments de càmping i allotjaments de turisme rural que formen part de la nostra realitat més immediata. El sector del càmping és gairebé més reconegut a l’estranger que a casa, i no som conscients de la qualitat, varietat i oferta que tenim al nostre voltant. El gust pel contacte amb la natura, la relació entre persones, però sobretot la tendència a buscar la llibertat durant les vacances ha fet que dos dels clàssics del turisme hagin hagut de reinventar-se per adequar-se a l’oferta cap a un públic més heterogeni, oferir serveis en demanda, i competir per destacar en un entorn cada cop més massificat d’ofertes.

És per aquest motiu que la nova sessió del Dimarts Emprenedor que es desenvoluparà aquest dimarts 13 de juny, a partir de les 19h a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla girarà entorn d’aquesta temàtica “Càmpings i turisme rural a Altafulla”. Amb un format planer i interactiu, s’asseuran a la taula de la sala de plens, experts i professionals que acostaran al públic aquesta realitat dels clàssics del turisme, les noves tendències, els nous processos, les històries d’èxit, entre d’altres qüestions. Jaume Sànchez, regidor de Comerç i Consum a l’Ajuntament d’Altafulla.

La jornada pretén donar a conèixer les principals fortaleses d’Altafulla des d’un prisma diferent; i abraçar expressions com glamping, resort rural, turisme verd, eco-càmping, agroturisme, càmping rural, existent també al municipi. A la taula rodona hi participaran “Cal Torner” dels Guiamets al Priorat: recuperació amb encant d’una propietat i re-invenció del modus vivendi de la família; el Complex rural Xalet de Prades: fusió entre allotjament rural i bungalows; Les Vinyes de Montferri: casa rural de luxe amb serveis d’hotel de 4-5 estrelles però atenció de petit allotjament; Joan Anton, gerent de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, i Berta Ferré, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada. Moderarà Marta Nel•lo, degana de la Facultat de Turisme de la URV i directora del postgrau Innovació en la gestió de càmpings i resorts.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla