Notícies
Robert Vera
12 de juny del 2017
Unes 200 persones s’apleguen al Comunidor en el 17è Aplec de Sardanes “Vila d’Altafulla, xifra menor a altres edicions on l’organització ho atribueix a l’atapeït cap de setmana d’actes
De cara a l’any vinent, es plantegen organitzar-lo amb altres dates on l’agenda municipal “no estigui tant plena”
L’Associació Altafulla Sardanista, tot i mostrar-se satisfet amb la participació d’unes 200 persones al 17è Aplec de Sardanes “Vila d’Altafulla”, s’ha mostrat disposada a canviar de dates per evitar que, com ha passat aquest cap de setmana a Altafulla, coincideixi amb altres esdeveniments que s’organitzen a la vila. Així ho ha explicat Toni Nadal, responsable de l’Associació Altafulla Sardanista, als micròfons d’Altafulla Ràdio on ha remarcat que el fet de tenir un cap de setmana ple d’actes diversos, podria haver provocat un descens en la participació a l’aplec quan la passada edició va reunir 400 persones.

Malgrat això, la trobada es va organitzar amb tota normalitat on Toni Nadal ha destacat el moment que la cobla va interpretar la Santa Espina. La jornada va començar puntualment a les 12 del migdia al parc del Comunidor amb la cobla La Principal de Tarragona, que, a partir de les quatre de la tarda, també va compartir escenari amb la cobla Maricel. La principal novetat d’aquesta dissetena edició va ser l’estrena de la sardana “La Rosa de Reus”, de Josep Casanovas, dedicada a Teresa Vives.

Els assistents van gaudir d’un dinar de germanor, berenar amb coca i vi dolç, i de rifes. També es va celebrar un Concurs de Colles Improvisades, amb premis i obsequis per a tots els participants. L’Aplec va comptar amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, i amb el suport d’una quarantena de comerços i establiments del municipi.
Toni Nadal, responsable de l’Associació Altafulla Sardanista
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla