Notícies
19 de gener del 2015
La regidora de Sanitat d’Altafulla insisteix que vetllaran perquè el municipi disposi d’un servei d’urgència de qualitat
Eva Martínez s’hi ha referit en relació a l’anunci del govern de reduir a la meitat el nombre d’ambulàncies per a trasllats no urgents
La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Altafulla, Eva Martínez, ha insistit que des del consistori continuaran vetllant perquè el municipi disposi d’un servei d’urgència de qualitat. S’hi ha referit en relació a l’anunci del govern de reduir a la meitat el nombre d’ambulàncies per a trasllats no urgents.

Fa poc més d’un any, el departament de Salut ja reduïa el servei nocturn de transport sanitari urgent al Baix Gaià. Una mesura, però, que, després d’un període en funcionament, des del territori asseguraven que la ciutadania no es veia afectada.

Ara, la mesura, segons Salut, pretén que els metges es moguin amb vehicles d'intervenció ràpida (VIR) i puguin arribar amb més rapidesa al punt de l'emergència.

Una altra mesura que ha de ser imminent en matèria de salut és l’obretura les 24 hores del dia durant tot l’any de la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona preveu reunir-se aquest dilluns amb el delegat territorial de Salut, Josep Mercadé, i amb el delegat territorial del Govern, Joaquim Nin. Els volen exigir que es garanteixi l'assistència continuada del codi Infart Agut de Miocardi (IAM).

Aquest reclam ha mobilitzat més de 2.000 persones aquest cap de setmana en una marxa a peu des dels barris de Ponent fins a l'Hospital Joan XXIII, així com una posterior marxa i concentració a la seu dels serveis territorials de Salut.
Eva Martínez, regidora de Sanitat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla