Notícies
Foto: Diables d'Altafulla
18 de juliol del 2017
Tot a punt pel primer gran correfoc de l’estiu pels Diables Petits d’Altafulla
La cita tindrà lloc el proper dissabte a dos quarts de 9 del vespre pel Barri de Baix a Mar
Els Diables Petits afronten la primera gran cita de l’estiu amb el tradicional correfoc que se celebra al barri de Baix a Mar. La cercavila de foc tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de 9 del vespre.

Malgrat que el programa d’actes anuncia la presència de la Colla de Diables Petits de Cambrils, l’entitat que formarà part de la cercavila serà la Colla de Diables Petits de El Catllar. Jordi Andreu, cap de colla dels diables d’Altafulla, ens explica perquè s’ha originat la confusió.

Jordi Andreu també ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio com es du a terme un intercanvi entre colles. El cap de colla ha destacat les diferències a l’hora de realitzar un intercanvi entre colles de diables petites i colles de diables grans i ha reconegut que en la majoria de casos es basa per les afinitats personals que es van creant al llarg dels anys en el món del foc.

Respecte al correfoc de dissabte, Jordi Andreu ha destacat les ganes que té la canalla de poder efectuar el primer gran correfoc de la temporada després d’haver fet un petit tast la nit de Sant Joan.

D’altra banda, el cap de colla dels Diables d’Altafulla ha volgut fer una crida a tota la gent del poble perquè siguin partícips del correfoc. Tant els més menuts com els més grans. Pels infants, la colla té una sèrie de proteccions (mocadors, barrets...) que es poden adquirir posant-se en contacte amb l’entitat.

Una vegada finalitzi el correfoc dels petits, serà el torn dels grans. El correfoc, que comptarà amb els Diables d’Altafulla i els Diables de La Canonja, donarà el tret de sortida des de Consolat de Mar. La següent cita a Altafulla serà el 13 d’agost, també pel Barri Marítim, en aquest cas de la mà dels Diables de Riudoms. I reprendran el calendari per la Festa Major Petita de Sant Antoni: el 10 de setembre, amb els Diables Petits; i l’11 de setembre, amb els Diables Grans. Totes dues actuacions sortiran, com és habitual, de la plaça del Pou i recorreran els carrers de la Vila Closa.

Més enllà d’aquestes cites com a amfitrions, la colla participarà a altres tres actuacions fora del municipi: al Morell, a Riudoms, i a La Canonja.
Jordi Andreu, cap de colla dels Diables d'Altafulla
Jordi Andreu, cap de colla dels Diables d'Altafulla
Jordi Andreu, cap de colla dels Diables d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla