Notícies
Foto: ANC
23 d'agost del 2017
Les inscripcions als ‘Autocars del Sí’ van a molt bon ritme
La previsió de l’ANC és omplir-ne tres entre Altafulla i Salomó, i, a hores d’ara, ja n’hi ha dos pràcticament plens
Les inscripcions per assistir a la ‘Diada del Sí’ del proper 11 de setembre a Barcelona van a molt bon ritme a Altafulla. La previsió de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és omplir tres autocars entre Altafulla i Salomó, i, a hores d’ara, ja n’hi ha dos pràcticament plens. A falta de més de quinze dies per la gran cita, el coordinador de la territorial, Pere Piqué, n’ha fet un balanç més que positiu. Tenen assignat el tram 407, dins del sector ‘Llobregat’. Les altres tres vessants previstes són ‘Muntanya’, ‘Besós’ i ‘Mar’.

Els tiquets per participar-hi es poden adquirir a la Geladeria La Perla i al Forn Nogués. Altres vies de contacte amb l’entitat són el correu electrònic altafulla@assemblea.cat, i el telèfon 690 93 36 39.

La propera cita marcada en vermell a l’agenda de l’ANC abans de l’11 de setembre és la del proper divendres dia 1. A les 8 del vespre al pati de les antigues escoles Teresa Manero, oferirà una conferència sobre pensions, a càrrec de l’especialista i membre de l’entitat Jordi Romeva, i de Paco Martínez, jubilat emigrant.

Ja fa setmanes que la territorial instal•la un estand informatiu cada dissabte a la plaça dels Vents per donar a conèixer a la ciutadania la seva activitat, així com tots els actes i les actuacions previstes des d’ara fins l’11 de setembre. El passat cap de setmana la va suspendre, segons declaracions de Pere Piqué, “per respecte a les víctimes”, i aquest dissabte torna a recuperar-la, en horari de 6 de la tarda a 9 del vespre.

Els vilatans i turistes hi poden adquirir la ‘samarreta del sí’, a un preu de 8 euros en el cas dels infants, i de 15 euros pels adults. També es poden comprar a Creixell (L’Hortet de Creixell), a Salomó (666.56 11 85), i a Torredembarra (Cotilleria Ciuró).
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla