Notícies
Foto: Escola Naturalista El Corriol
06 de setembre del 2017
L’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla obre les inscripcions per la nova temporada
El programa d’activitats donarà el tret de sortida el mes d’octubre, amb una periodicitat mensual i amb tallers complementaris fora del calendari habitual
L’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla ja ha obert inscripcions per la nova temporada. Després d’un estiu molt més positiu del que esperaven, l’entitat ja pensa en un nou cicle d’activitats de cara als mesos de tardor. Un dels seus responsables, Ramon Ferré, s’ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament del Campus d’Estiu que han realitzat durant els mesos de juny i juliol. Sobretot a nivell de participació, ja que en moltes de les setmanes ha acollit gairebé una trentena d’infants. La seva previsió passava per un màxim de deu, el que els ha obligat a incrementar el nombre d’educadors per complir amb la ràtio establerta de cinc nens per monitor. Molts d’aquests infants s’han mostrat interessats en continuar assistint a les sessions al llarg de tot l’any. Un fet pel qual Ramon Ferré s’ha mostrat “molt orgullós i molt il·lusionat”.

El principal objectiu que persegueix l’entitat és “apropar els infants a la natura”. Ramon Ferré ha lamentat que actualment “la canalla està cada cop més lligada a les pantalles, i la intenció és aconseguir que es deslliguin i que gaudeixin del seu entorn”. Ha afegit que “si a més aprenen, ens donem per satisfets”.

L’Escola de Naturalistes El Corriol treballa a la Finca Canyadell d’Altafulla. L’any passat va estrenar un cicle d’activitats per a infants d’entre 5 i 12 anys, i l’evolució ha estat més que positiva. Les sessions van començar amb molt poca afluència, i cada vegada han estat més els infants que s’han sumat a les seves activitats, de caràcter mensual. Una periodicitat que es mantindrà aquesta temporada, però que ho farà amb novetats. Segons ha avançat Ramon Ferré, més enllà de la cita de cada segon dissabte de mes, la previsió és oferir tallers complementaris fora d’aquest calendari.

La primera activitat està programada pel 14 d’octubre, tot i que des de l’entitat estan estudiant la possibilitat de traslladar-la a un altre cap de setmana, donada la seva coincidència amb el pont del 12 d’octubre.

Aquelles famílies que estiguin interessades en inscriure els seus fills poden posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic escoladenaturalistes@gmail.com o del telèfon 977 33 11 42.
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla