Notícies
26 de gener del 2015
El Consell Nacional del PSC ratifica Fonxo Blanch com a cap de llista a Altafulla
Jordi Solé per Torredembarra, Antonio López pel Catllar, Josep Maria Santamaria per la Pobla de Montornès, i Montse Muñoz per Creixell
El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest dissabte al matí els candidats socialistes del Tarragonès. Fonxo Blanch ha estat ratificat com a alcaldable de la formació a Altafulla, tot i que es presentarà als comicis municipals sota les sigles de Llista Oberta per a Altafulla, una llista blanca del PSC. Blanch ha explicat que simplement es tractava d’un tràmit, i ha recordat que els membres de l’agrupació ja van celebrar dues primàries, unes al juliol i les altres al desembre.

Un cop ratificat com a candidat, ara és moment de configurar la llista. Assegura que “van pel bon camí”, tot i que reconeix que falta garantir la paritat de gènere. Ha volgut aclarir que la formació “no esdevé cap pacte ni amb el PP ni amb Ideal”. En aquest sentit, ha demanat a la resta de formacions altafullenques “no intoxicar, no fer falses difamacions, i no crear mal antecedents en la campanya”.

Aquest dissabte la direcció nacional del PSC ha aprovat per unanimitat els candidats de 104 pobles i ciutats de tot Catalunya. Al Baix Gaià, també s’han fet públics els noms de Jordi Solé per Torredembarra, Antonio López pel Catllar, Josep Maria Santamaria per la Pobla de Montornès, i Montse Muñoz per Creixell.
Fonxo Blanch, alcaldable de Llista Oberta per a Altafulla
Fonxo Blanch, alcaldable de Llista Oberta per a Altafulla
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla