Notícies
20 de setembre del 2017
La regidoria de Gent Gran reedita el curs d’informàtica i el d’entrenament de la memòria
Ambdues propostes van dirigides a persones de més de 65 anys empadronades al municipi, i són subvencionades per l’Ajuntament
Amb l’arribada del nou curs escolar, l’àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla també reprèn el calendari d’activitats per la gent gran. Si ara fa uns dies, anunciàvem la nova proposta per aprendre a utilitzar un smartphone, ara la programació passa per una nova edició del curs d’informàtica i del taller d’entrenament de la memòria i la creativitat.

El curs d’informàtica té per objectiu impulsar la utilització de les tecnologies de la informació per tal d’afavorir l’autonomia personal i millorar la qualitat de vida dels participants, així com per aprendre a utilitzar les principals eines informàtiques. Aquesta nova edició es posarà en marxa el proper 28 de setembre i s’allargarà fins el 14 de desembre, tots els dijous, de 4 a 6 de la tarda, a l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve.

Quan al taller d’entrenament de la memòria, seran professionals de la Creu Roja els que s’encarreguin de nou de treballar els dos hemisferis del cervell a través de la part cognitiva i la part artística. La proposta donarà el tret de sortida el proper 27 de setembre, i s’impartirà tots els dimecres, de 4 a 6 de la tarda, a l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve.

Tots dos, de 22 hores de durada, van dirigits a persones de més de 65 anys empadronades al municipi, i són subvencionats per l’Ajuntament.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o del telèfon 977 65 00 08.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla