Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 de setembre del 2017
Comença el compte enrere per la 6a Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla
La convocatòria tindrà lloc el proper 7 d’octubre a l’Altafulla Mar Hotel, i girarà entorn de la digitalització de les administracions
‘Camí cap a un govern digital’ és el títol de la sisena edició de la Jornada de Comunicació Local 2.0. L’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla i Altafulla Ràdio han presentat aquest matí aquesta nova convocatòria, que se celebrarà el proper 7 d’octubre a l’Altafulla Mar Hotel.

El director de la Jornada, Jordi Salvat, ha destacat l’interès que desperta la trobada d’entre els professionals del sector en una nova edició que “se centrarà en conèixer i debatre els processos de digitalització a les administracions públiques i les diferents aplicacions pràctiques en el seu dia a dia”. Per fer-ho, es comptarà amb especialistes i tècnics de diversos àmbits de l’administració. Tot i que la jornada està dirigida especialment a professionals de la comunicació, tècnics d’administracions públiques, responsables polítics i estudiants, també està obert a la resta de la ciutadania.

La iniciativa va néixer ara fa sis anys centrada en les bones pràctiques a la les xarxes socials, i des d’aleshores la resposta del públic ha estat més que positiva. Jordi Salvat s’ha mostrat molt satisfet d’haver arribat fins a dia d’avui amb la participació de gent d’arreu del territori.

Per la seva banda, Francesc Farré, delegat de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament, ha qualificat la jornada “com un espai d’interès on debatre de comunicació amb diferents professionals del sector i intercanviar experiències”.

Enguany, com a ponents destaquen Jordi Urbea, director general de OgilvyOne a Barcelona, que protagonitzarà una ponència sobre la transformació de l'administració, i en com governar ciutadans digitals; i Eduard Gil, professor UOC – Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya, que posarà damunt la taula el debat com el big data i la intel·ligència artificial poden transformar el sector públic.
La jornada també inclou dues taules rodones amb experiències de diferents professionals del sector, experts i tecnoantropòlegs.

Com en l’anterior edició, hi ha la possibilitat de participar-hi en dues modalitats: tota la jornada on s’inclou l’esmorzar i el dinar (40€); i la modalitat en què es participa durant el matí i inclou l’esmorzar (20€). Les inscripcions ja estan obertes al correu electrònic comloc.altafulla@gmail.com.
Jordi Salvat, director de la Jornada
Jordi Salvat, director de la Jornada
Francesc Farré, delegat de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla