Notícies
Foto: ACN
21 de setembre del 2017
L'alcalde de Torredembarra s'acull al dret de no declarar i denuncia “una causa general per fer por”
Eduard Rovira afirma que el fiscal “no ha entrat a buscar cap volta de res perquè la cosa està molt clara”
L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, s’ha acollit al seu dret de no declarar davant la fiscalia de Tarragona com a investigat pel referèndum de l’1 d’octubre. “És una situació bastant estrambòtica i, inclús, kafkiana i rocambolesca”, ha asseverat el batlle a les portes de l’Audiència, on ha estat acompanyat d’un centenar de persones. Rovira s’ha mostrat “molt tranquil perquè no hem fet res” i ha fet notar que “ni el fiscal ha entrat a buscar cap volta de res, perquè la cosa està molt clara”.

L’alcalde torrenc ha explicat que no hi ha una acusació concreta en contra seva i que se l’investiga per prevaricació, malversació de fons públics i desobediència per si ha participat de forma contrària a les instruccions del Tribunal Constitucional. Rovira ha emmarcat les actuacions de l’Estat en “una causa general per fer por”.

L’alcalde ha accedit a l’edifici judicial cap a tres quarts d’11 del matí, on ha coincidit breument amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, que ha comparegut davant del fiscal tot just abans seu. Acompanyat de regidors, alcaldes i càrrecs electes republicans, Rovira ha sortit uns vint minuts més tard de comparèixer davant el fiscal. Les persones concentrades a les portes de l’Audiència de Tarragona han aclamat l’alcalde al crit de “ni un pas enrere” i “no esteu sols”, alhora que exhibien estelades i clavells, i llençaven crits d’independència.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla