Notícies
27 de gener del 2015
L’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte, no es presentarà com a cap de llista de CiU en les properes eleccions municipals
Serà l’actual tinent d’alcalde i número 2 a les passades eleccions municipals, Pere Virgili, qui ocupi el càrrec
Després de 24 anys al servei de l‘Ajuntament de Roda de Berà, primer com a regidor i tinent alcalde i posteriorment com a alcalde, Pere Compte no encapçalarà la llista de Convergència i Unió (CiU) a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Compte i el seu equip van guanyar per majoria absoluta les darreres eleccions municipals, celebrades el maig de 2011.

L’actual alcalde va anunciar el passat dijous que no continuaria al capdavant, adduint motius personals, durant l’assemblea de militants i simpatitzants de CiU celebrada a la seu del partit.
Segons ha declarat Compte, "aquest és un final d’etapa, el moment òptim del relleu i de donar cabuda a noves persones i maneres de treballar en benefici de Roda de Berà, i més encara després de la intensa labor feta els darrers 4 anys per redreçar la malmesa economia local que ens va deixar la nefasta gestió de l'anterior govern del PSC".

La candidatura convergent de Roda de Berà tindrà com a cap de llista a l’actual tinent d’alcalde i número 2 a les passades eleccions municipals, Pere Virgili, a proposta del mateix Pere Compte, el suport unànime de l’actual equip de govern, i posterior ratificació dels membres assistents a l’assemblea.

La proclamació de Pere Virgili com a candidat a l’alcaldia rodenca es farà oficial en el decurs d’una nova assemblea, encara pendent de confirmar la data, en la qual també hi assistiran membres de la direcció de la federació de CiU al Tarragonès.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla