Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 de setembre del 2017
Una trentena de jugadors d’arreu del territori participen al VI Torneig d’Scrabble d’Altafulla
Nemesio Moreno ha estat el guanyador de la categoria 1800; Maria José Monreal, de la Sub-1800; Tina Bassons, Millor Debutant; i Ligia Pastori, Premi al Xàfec
Una trentena de jugadors d’arreu de Catalunya, Alacant i Castelló han participat aquest diumenge al VI Torneig d’Scrabble d’Altafulla. Una competició de renom i totalment consolidada que, segons ha explicat la responsable de l’organització, Àngels Ribé, ha tornat a esdevenir “una jornada molt agradable”. Els participants han marxat molt satisfets d’una cita que ja esdevé ineludible a les seves agendes.

Un dels consells que dóna Àngels Ribé a aquelles persones que els agradaria participar però que no s’acaben d’animar és “perdre la por i la vergonya”. Ha insistit que “tots hem començat en un moment o altre, i hi ha participants de tots els nivells”.

Nemesio Moreno ha estat el guanyador de la categoria 1800, seguit de Miguel Rivera i Joan Lázaro, en segona i tercera posició, respectivament. La vencedora en la modalitat Sub-1800 ha estat Maria José Monreal; el Millor Debutant ha recaigut en Tina Bassons; i el Premi al Xàfec ha estat per Ligia Pastori.

L’entitat posarà en marxa les trobades setmanals dels dijous el proper 5 d’octubre a les 7 de la tarda. També pensa en la seva tornada a les escoles del municipi amb la voluntat d’acompanyar els alumnes de 5è i 6è al Campionat dels Països Catalans de la propera primavera.
Àngels Ribé, responsable del Club d'Scrabble Altafulla
Àngels Ribé, responsable del Club d'Scrabble Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla