Notícies
24 d'octubre del 2014
Els Castellers d’Altafulla oferiran castells de 7 a la plaça Mercadal de Reus en la penúltima actuació de la temporada
La darrera i última cita la tenen a Altafulla per Sant Martí
Encara amb l’espineta clavada del Concurs7, però amb les forces renovades després d’unes setmanes sense actuacions, els Castellers d’Altafulla afronten l’últim tram de la temporada.

Els liles actuen aquest dissabte a dos quarts d’1 del migdia a la plaça Mercadal de Reus en molt bona companyia, al costat dels Xiquets de Reus, els Xiquets de Tarragona, i els Al•lots de Llevant. Una cita que esperen amb moltes ganes per acabar de reconfortar la colla i demostrar qui són i què són capaços de fer. El president, David Roda, s’ha mostrat molt il•lusionat per la diada d’aquest cap de setmana, i ha explicat que és el moment de “gastar els darrers cartutxos”. El treball als assajos continua sent molt intens.

Tall de veu. David Roda

Una última prova, la de Reus, abans d’actuar a Altafulla en una de les diades que consideren “més importants”, la de la Festa Major de Sant Martí. David Roda ha explicat que és “un regal per la colla, que els permet marcar els límits i reflectir el treball fet al llarg de la temporada”.

Tall de veu. David Roda

De fet, ja fa setmanes que treballen en el Pilar Caminant per les Escales, des de la plaça del Pou fins la plaça de l’Església. Uns assajos que es reprenen aquest divendres. A més, el d’avui té un caire especial ja que en acabar se sortejaran entre els assistents dues entrades per a l’espectacle a càrrec del ‘Groupe Acrobatique de Tanger’, que se celebrarà el dissabte a les 9 del vespre al Centre Cultural de Valls.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla