Notícies
29 de gener del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla i La Sínia habilitaran 500 metres del camí que actualment passa per la llera del Gaià
Aquest tram transcorrerà en paral·lel al curs natural del riu, i enllaçarà amb d’altres ja existents
La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla ha impulsat un projecte per recuperar part del camí que a dia d’avui passa pel mig de la llera del Gaià. Es tracta d’habilitar un tram de 500 metres per l’antic traçat de les sèquies del marge esquerra del riu en paral·lel al que seria el seu curs natural. La regidora Montse Castellarnau ha avançat que s’hi instal·laran passeres, i que aquest tram enllaçarà amb d’altres ja existents.

Els treballs aniran a càrrec de l’Associació Mediambiental La Sínia. Un dels seus responsables, Hèctor Hernàndez, ha destacat que, tot i que actualment no hi passi aigua, no s’han de deixar de fer accions de conservació en aquesta zona. Ara fa uns dies des de l’entitat van començar a tallar canyes per preparar el terreny.

La iniciativa compta també amb el suport de la regidoria de Turisme. L’edil Guillermo Alonso preveu que les tasques estiguin enllestides en un parell o tres de setmanes. En aquesta mateixa línia de conservació i millora dels espais naturals d’Altafulla, ha fet referència també al Camí de Ronda, que es preveu que estigui acabat en els propers dies.

Més enllà de contribuir en la conservació i millora del medi natural, la iniciativa també pretén ampliar l’oferta turística per als visitants.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla