Notícies
02 de febrer del 2015
El Consell Comarcal del Tarragonès es farà càrrec de la neteja viària del Barri Marítim d’Altafulla
L’Ajuntament ha decidit centrar el personal municipal al nucli de la vila, i ampliar el servei a la platja amb treballadors de l’empresa Fomento
L’Ajuntament d’Altafulla ha decidit delegar la neteja viària dels carrers del Barri Marítim al Consell Comarcal del Tarragonès. Davant la creixent demanada de la població i després de rebre diverses queixes de veïns i veïnes de la zona, el consistori ha incorporat aquest nou servei al conveni subscrit l’any 2004. Es començarà a aplicar aquest mes de febrer amb la voluntat de millorar la qualitat de la neteja i, conseqüentment, la imatge del municipi. S’hi ha referit el regidor de Serveis, Francesc Farré, qui ha presentat la modificació durant la sessió plenària d’aquest dissabte.

El regidor d’Ideal, Josep Maria Pérez, s’ha mostrat contrari a la proposta. Ha argumentat que considera la mesura una “despesa addicional innecessària”.

El personal de la Brigada Municipal centrarà els seus esforços en el nucli de la vila, i el servei a la platja s’ampliarà amb treballadors de l’empresa Fomento.

Abans de prendre aquesta decisió, el consistori havia valorat la possibilitat d’adquirir una nova màquina per donar resposta a aquesta zona, però van considerar massa elevat el seu cost, que ascendia a 140.000 euros.
Francesc Farré, regidor de Serveis
Josep Maria Pérez, regidor d'Ideal
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla