Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
02 de febrer del 2015
Una nova sentencia dóna la raó a l’Ajuntament d’Altafulla en la disputa generada al voltant del local del carrer Boga
L’alcalde ha informat que el darrer recurs que havia presentat l’Associació de Veïns del Barri Marítim i dels Munts ha estat denegat
Una nova sentència del jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona ha donat ara la raó a l’Ajuntament d’Altafulla en referència a la disputa generada amb l’Associació de Veïns del Barri Marítim i dels Munts al voltant del local del carrer Boga.
L’alcalde, Fèlix Alonso, ha informat als micròfons d’Altafulla Ràdio, que el darrer recurs que havia presentat l’entitat veïnal ha estat denegat.

El batlle ha recordat que des del consistori se li va oferir la possibilitat de disposar d’una altre local, però, segons Alonso, l’associació de veïns “s’hi va negar rotundament”.

Aquest local del carrer Boga havia estat cedit a l’entitat com a seu social per part de l’anterior equip de govern, encapçalat per l’exalcalde Josep Maria Pérez, d’IDEAL. L’espai li havia estat concedit amb un conveni de cinc anys. L’any 2011, amb l’entrada del nou govern municipal, liderat per Alternativa Altafulla (AA) i Solidaritat Catalana per la Independència (SI), però, es va decidir retirar el permís de l’ús d’aquest local a l’associació. El motiu que va donar el consistori va ser la necessitat d’ampliació de l’Escola d’Adults, i el requeriment necessari de disposar d’un local ampli per acollir el Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI).

Davant d’aquesta mesura, el col·lectiu veïnal va denunciar el consistori per haver incomplert el contracte que havia signat l’anterior alcalde Josep Maria Pérez l’any 2010 i que tenia validesa fins el 2015.
Per la seva banda, Fèlix Alonso ja ha explicat en diverses ocasions que “les formes en què es va cedir aquest local no van ser les adients”.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla