Notícies
03 de febrer del 2015
Els Castellers d’Altafulla són testimonis de la IX Nit de Castells
Els de Ca l’Ixart tornaran a oferir aquest mes de febrer una nova edició de l’Escola de Castells
La trajectòria del fundador dels Castellers de Barcelona, Josep Sala, Òmnium Cultural, la història i idiosincràsia de la plaça del Blat i la progressió de colles com la Jove de Tarragona, els Nens del Vendrell o els Castellers de la Vila de Gràcia, han estat els protagonistes de la 9a edició de la Nit de Castells.

L'acte, celebrat aquest dissabte al Centre Cultural de Valls, ha estat impulsat per la Revista Castells. Enguany ha unit el fet casteller amb mapping, música i contes, i ha estat presidit per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, qui ha aprofitat per anunciar l’aprovació definitiva del projecte del Museu Casteller de Catalunya. Les obres s’iniciaran en les properes setmanes.

A l’acte també hi han assistit representants de 73 colles castelleres d'arreu del país, a més d'altres agents del món casteller. No hi ha faltat una representació dels Castellers d’Altafulla. Els de Ca l’Ixart ja han posat fil a l’agulla, i aquest mes de febrer tornaran a oferir una nova edició de l’Escola de Castells. Enguany seran tres sessions, els dies 20 i 27, i el 6 de març, de 8 a 10 del vespre al local.
Albert Batet, alcalde de Valls
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla