Notícies
Foto: Baix Gaià Diari
05 de febrer del 2015
Daniel Masagué defensa que els locals eren "idonis" i que no s'ha defraudat "cap euro"
L’exalcalde ha denunciat el cap de llista del PSC a Torredembarra, i l’acusa de violació de dades personals seves a través de Twitter
L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha defensat la gestió del seu govern en la contractació del lloguer amb opció de compra de dos locals, que el jutjat del Vendrell investiga per haver estat adjudicats, presumptament, segon ha dit. Defensa que eren “idonis” i que no s’ha defraudat “cap euro”.

Més enllà de la problemàtica d’aquests locals, ara s’ha obert un nou front de disputa. Daniel Masagué ha formalitzat la queixa a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades Personals contra l’Ajuntament, l’agrupació local del PSC i el regidor i proper cap de llista socialista, Jordi Solé, segons publica La República Checa, que indica que va ser presentada el passat dia 29 de gener i consta de 21 folis.

Masagué es queixa que la seva correspondència personal amb el consistori ha estat violada i publicitada en diferents mitjans de comunicació, després que l’actual regidor d’Urbanisme i Ensenyament, el socialista Jordi Solé, fes difusió mitjançant el seu compte de Twitter.
Daniel Masagué, exalcalde de Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla