Notícies
06 de febrer del 2015
Artur Mas fixa les eleccions municipals com el primer termòmetre per mesurar la força del projecte sobiranista
El “fer-se forts” que ha demanat el president ja es dóna a l’Ajuntament d’Altafulla amb un model de transversalitat i convivència
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fixat en les eleccions municipals el primer termòmetre per mesurar la força del projecte sobiranista de Catalunya. Mas afirma que cal "fer-se fort" als ajuntaments perquè són les primeres estructures d'estat necessàries per poder fer front al projecte polític de Catalunya.

Segons el president, els ajuntaments, així com la mobilització ciutadana al carrer i a les urnes són les principals armes d'aquest projecte que, assegura, té adversaris "molt poderosos".

Aquest “fer-se forts” que ha demanat el president a nivell local ja es dóna a l’Ajuntament d’Altafulla amb un model de transversalitat i convivència. De fet, els portaveus de tots els grups municipals que formen part del ple de la corporació hi coincideixen.

Fèlix Alonso, d’AA, ha explicat que es tracta d’una coalició que ja existeix a Altafulla, però reconeix que en altres poblacions, com ara Barcelona, sí que es podria produir un “gir”. Jordi Molinera, de SI, s’hi ha referit en la mateixa línia.
Pere Gomés, de CIU, s’ha mostrat “disposat a negociar i a posar-se d’acord” com han fet fins ara.
Josep Maria Pérez, d’Ideal i actualment a l’oposició, ha insistit que es tracta d’una situació que ja es dóna a dia d’avui, i considera que són les “formacions més idònies per fer un pacte”.

El president ha fet aquesta reflexió durant la presentació de la candidatura de Miquel Buch a la reelecció a l'Ajuntament de Premià de Mar.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla