Notícies
06 de febrer del 2015
La Policia Local d’Altafulla compra sal com a mesura de prevenció per fer front a les properes nits, que es preveuen molt fredes
La temperatura mínima al municipi durant les darreres 24 hores ha estat de -2ºC. Aquest matí els termòmetres fregaven els 0ºC
La massa d’aire fred provinent del nord d’Europa que afecta Catalunya des del passat divendres ha fet que aquests últims dies l’ambient hagi estat de ple hivern arreu del territori. Això sumat a les nevades ha provocat un notable descens de les temperatures. A Altafulla, segons dades de l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia, la temperatura mínima al llarg de les darreres 24 hores ha estat de -2ºC, i a primera hora d’aquest matí els termòmetres fregaven els 0ºC.

Tot i que la jornada d’aquest divendres es preveu amb sol i núvols en general, no es descarten de matinada algunes precipitacions febles al litoral, que arribarien en forma de neu per sobre dels 400 metres, tot i que puntualment es podrien veure flocs fins els 200.

La temperatura mínima continuarà baixant en les properes hores. De fet, dissabte serà també una jornada molt freda, i de matinada, de nou, seran possibles algunes precipitacions febles i disperses en forma de neu per sobre dels 400 metres.

Davant d’aquestes previsions, la Policia Local d’Altafulla ha comprat sal com a mesura de prevenció per fer front a aquestes properes nits i matinades. El sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha explicat que també es mantenen en contacte amb la Brigada Municipal per si hi hagués d’intervenir en cas d’incidència. Ara per ara, no s’ha de lamentar cap accident.

A partir del diumenge es preveu una major estabilitat atmosfèrica i una recuperació progressiva de la temperatura.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla