Notícies
09 de febrer del 2015
L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ofereix un Curs Bàsic per a Voluntaris de Protecció Civil
Ara fa tot just un any que l’Associació de Voluntaris d’Altafulla va entrar al llistat d’entitats del departament d’Interior
L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya ofereix un Curs Bàsic per a Voluntaris de Protecció Civil. Es tracta de la quarta edició de la iniciativa, i es realitzarà del 23 de febrer al 30 de juny.

Serà l’Ajuntament el que adreci als Serveis Territorials les seves sol·licituds abans d’aquest dimecres. Es tracta d’un curs semipresencial, amb sessions presencials els dies 28 de març, 25 d’abril, 16 de maig, i 30 de maig. La data de l’examen, també presencial, serà el 6 de juny.

Ara fa tot just un any que l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Altafulla va entrar al llistat d’entitats del departament d’Interior. Tot i que ja hi era des del 2011, la seva tramitació oficial no va ser fins l’any passat. En total disposa de cinc membres acreditats, tot i que està oberta a noves incorporacions. Els requisits per formar-hi part són tenir la majoria d’edat, ser resident a Catalunya, superar el programa de formació bàsica en matèria de protecció civil, comprometre’s de manera escrita a conèixer i acceptar la normativa i la planificació aplicables, a banda d’altres requisits addicionals que pugui determinar l’Ajuntament.

Per inscriure’s o rebre més informació al respecte, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic avpc.altafulla@altanet.org, o del telèfon 977 65 00 08.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla