Notícies
09 de febrer del 2015
L’equip ‘Tekno Altafulla’ no aconsegueix el passi a la final de la quarta edició del certamen First Lego League
Els alumnes han centrat el seu projecte en com millorar l’aprenentatge d’aquells infants amb problemes de dislèxia
L’equip ‘Tekno Altafulla’ no ha tingut enguany tanta sort com en la passada edició. Els alumnes de l’Institut d’Altafulla, sota la direcció de l’entrenador Albert Andreu, han participat aquest dissabte en la quarta edició del certamen First Lego League a la demarcació de Tarragona. Entre gairebé 300 alumnes i més de 20 equips no han aconseguit el passi a la final espanyola, que es disputarà el proper més de març a les Canàries. Tot i això, la valoració que en fan és molt positiva. El professor Albert Andreu ha reconegut que, més enllà de la classificació, el més important és aprendre a treballar en equip i a buscar solucions als problemes.

Els projectes científics d'enguany tenien com a títol del repte ‘World Class: Learning Unleashed'. D'una banda han realitzat un projecte científic per fomentar l'aprenentatge de diverses qüestions, i de l'altra, han dissenyat, construït i programat un robot de Lego perquè resolgui el màxim nombre de missions en un tauler. Domènec Puig, director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili (URV), ha explicat en què ha consistit el repte.

En el cas de l’equip ‘Tekno Altafulla’, els alumnes han centrat el seu projecte en com millorar l’aprenentatge d’aquells infants amb problemes de dislèxia a partir d’una classe multisensorial.

A l'hora de valorar les diverses propostes, el jurat ha tingut en compte valors com ara l'originalitat, l'adequació al repte o el treball en equip.
Albert Andreu, entrenador de 'Tekno Altafulla'
Domènec Puig, director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Albert Andreu, entrenador de 'Tekno Altafulla'
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla