Notícies
12 de febrer del 2015
L’Alberg Casa Gran d’Altafulla torna a ser un dels més sol·licitats del programa ‘Vacances en Família’
Benestar Social i Família ja ha assignat les places pel primer semestre de 2015
La seu de Loteria de Catalunya ha estat l’escenari aquest dimecres de l’assignació per sorteig davant notari de les primeres 29.644 places que ofereix el programa ‘Vacances en Família’ del departament de Benestar Social i Família, a gaudir entre els mesos de març i agost. L’acte ha comptat amb la presència de la secretària de Família, Dolors Gordi, i del director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera.

El número escollit a l’atzar ha estat el 8.695. Aquest serà el punt de partida per a l’assignació automàtica de places, emprant com a criteri principal les opcions triades per les persones participants i l’ordre de preferència indicat, fins a trobar una opció disponible.

El nombre de famílies preinscrites ha estat de 11.284. Les tres opcions més demanades han estat l’Alberg de la Molina, el cap de setmana del 6 al 8 de març; l’Alberg de Salardú, al pont de Setmana Santa, i l’Alberg Casa Gran d’Altafulla a l’estiu, del 9 al 16 d’agost. De fet, aquest últim esdevé any rere any un dels més sol·licitats. Se situa al número 12 del carrer Placeta, en una de les tres edificacions més voluminoses del municipi que prové d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i té una torre que pertany a l'antiga muralla. Té capacitat per a 70 persones amb habitacions de 4, 5, 8 i 10 llits, i ofereix sala d'estar polivalent amb TV, biblioteca, sala de jocs, terrassa, calefacció, menjador, màquines automàtiques de begudes calentes i fredes, lloguer de tovalloles, wi-fi i informació d'excursions.

Les famílies preinscrites en aquest primer sorteig del programa podran consultar a partir del 13 de febrer si han obtingut places i, si és el cas, quin torn i alberg els ha estat assignat, a través del web www.xanascat.cat/vacancesenfamilia.

La Direcció General de Joventut promourà un segon sorteig el proper 23 de juny per distribuir les 23.194 places restants a gaudir entre els mesos de setembre de 2015 i febrer de 2016. Entre les dues convocatòries s’hauran ofert un total de 52.838 places, que podran beneficiar 10.290 famílies, 1.023 més que en l’edició anterior.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla