Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de juny del 2018
Les obres d’instal•lació de gas natural obliguen a fer restriccions de trànsit a l’avinguda Marquès de Tamarit
Aquest divendres 15 de juny les obres s’aturaran fins després dels Jocs del Mediterrani 2018
Les obres per a la canalització del gas natural que van començar a la urbanització de la Móra-Tamarit han arribat al seu tram final amb la canalització del carrer Migdia d’Altafulla, just davant de la zona de les superfícies comercials i fins a la rotonda del carrer de Dalt amb l’avinguda Marquès de Tamarit.

La companyia de gas va començar fa unes dies les obres de canalització al lateral de l’N-340, just al davant de les superfícies comercials Caprabo i AKI, al terme municipal d’Altafulla, uns treballs que ja ha finalitzat.

Aquesta setmana treballen en el tram de l’avinguda Marquès de Tamarit que va des de la rotonda del carrer Traginers fins a la rotonda del carrer de Dalt, que és el tram afectat per la restricció de trànsit.

Els vehicles de l’obra han ocupat un carril en direcció Tarragona per raons de seguretat i això ha obligat a tallar el carril de circulació en direcció a Tarragona. Per això, a la Policia Local d’Altafulla ha de desviar pel carrer de Dalt els vehicles que venen des de Barcelona, fent-los passar pel carrer de les Escoles i el carrer Traginers fins la rotonda.

La restricció només afecta els vehicles que venen des de Barcelona. Els que venen des de Tarragona tenen el carril obert. Pel que fa als autobusos i altres vehicles pesats, no se’ls desvia pel carrer de Dalt perquè no poden fer el gir a la rotonda, i se’ls dona pas al carril contrari cap a Tarragona.

El pas cap al barri de Baix a Mar des de la rotonda es dona amb normalitat. En aquest tram també s’ha inutilitzat el carril bici.

La Policia Local ha senyalitzat les obres de forma que no suposi cap molèstia pels vehicles i que trobin amb facilitat el pas alternatiu.

Aquest restriccions només duraran fins aquest divendres 15 de juny, dia en què s’aturaran les obres de cara a la celebració de la prova de triatló al municipi, el pròxim 23 de juny, com ha explicat la regidora d’Urbanisme d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo . Els treballs es reprendran a partir del 25 de juny.

Gas Natural va reprendre les obres de canalització del gas a la Móra i fins a Tamarit i part d’Altafulla l’estiu passat, unes obres que havia començat el 2015 i que va aturar poc després.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla