Notícies
Foto: Associació Mediambiental La Sínia
29 d'octubre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla cedeix a l’Associació Mediambiental La Sínia un dels locals del Centre Entitats
Compartirà el despatx E-2 amb altres entitats del municipi, que restarà obert a la ciutadania tots els dimecres de 16h a 20h
L’Ajuntament d’Altafulla ha cedit un dels locals del Centre d’Entitats del Parc del Comunidó a l’Associació Mediambiental La Sínia. Des de la seva posada en funcionament l’any 1997, l’entitat ecologista no ha disposat mai d’un espai públic on poder oferir informació a la ciutadania i donar a conèixer les seves activitats. Una de les prioritats de la nova presidenta, Montse Garcia, però, era disposar d’un espai fora de les instal·lacions de l’Hort de la Sínia que fos més proper al públic, i així ho va sol·licitar al consistori. El passat 14 d’octubre, la mateixa presidenta i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, materialitzaven aquest acord de col·laboració.

Concretament, l’associació compartirà el local E-2 amb altres entitats del municipi, que restarà obert a la ciutadania tots els dimecres de 4 a 8 de la tarda. S’hi ha referit als micròfons d’aquesta casa un dels membres de l’entitat, Hèctor Hernàndez, qui ha convidat els vilatans a apropar-s’hi.

Tall de veu. Hèctor Hernàndez

La voluntat de l’entitat és diversificar la seva activitat en aquelles poblacions de la zona baixa del riu Gaià on hi actua, com és el cas també d’El Catllar o Vespella.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla