Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
28 de juny del 2018
El 31è Festival Internacional de Música d’Altafulla ja té cartell
El cicle es farà del 2 al 29 d’agost i està farcit de propostes musicals de qualitat
La música clàssica i la música contemporània tornaran a donar-se la mà aquest mes d’agost a Altafulla, en el 31è Festival Internacional de Música, el FIM, que es celebrarà del 2 al 29 d’agost a la plaça de l’Església.

El cicle ja ha presentat el cartell, amb posades en escena musicals de luxe. Música per a guitarra del segle XX, recitals de soprano i baríton, música de cambra, instruments de vent o música i ball d’arrel andalusa són algunes de les propostes per aquests estiu musical a Altafulla.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha explicat l’important espai que té el FIM en la programació d’activitats d’estiu a Altafulla.

José Antonio López, reconegut baríton, serà l’encarregat d’obrir el festival el pròxim 2 d’agost, interpretant obres de Schumann, Enric Granados, Ravel i Tchaikovsky. El dissabte 4 d’agost serà el torn de la música per a guitarra del segle XX amb el duo de guitarristes Miguel Ángel Sanz i Juan Santiago canals.

L’Arts Symphony Orquestra actuarà el dimarts 7 d’agost portant a escena obres musicals de Haydn, Mozart o Vanhal.

Els instruments de vent ompliran l’escenari de la plaça de l’Església l’11 d’agost amb el Ventus Quintet. La soprano Soledad Cardoso, acompanyada d’un grup de música de cambra, interpretarà Bach o Haendel el 14 d’agost.

La música i el ball andalusos tindran el seu espai en el concert del 21 d’agost, amb la formació ”Passió Andalusa”.
EL Festival acabarà el 29 d’agost amb el Friedrich Piano Trio que portarà a la plaça de l’Església “L’Herència del Romanticisme en la música de Cambra del segle XX”.
El 31è Festival Internacional de Música d’Altafulla va celebrar l’any passat el 30è aniversari amb prop de 1.300 persones de públic i una nova aposta a la direcció artística, de la mà d’Albert Sardà.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha afegit, a més, que els ciutadans poden trobar tota la informació detallada de cada concert, amb els músics participants i el repertori.

Les entrades ja es poden comprar a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a www.tarracoticket.cat i a les pantalles tàctils Infotactile de la plaça del Pou i plaça dels Vents. El preu d’un concert és de 15 €; el pack de 4 concerts surt a 49 € i l’abonament pel festival, 65€. Els titulars del carnet jove tenen un 50% de descompte en les entrades.
Per a consultar la programació detallada, es pot consultar el web www.filmaltafulla.cat
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla