Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
29 de juny del 2018
La formació Gaià Gospel realitza el concert final de curs aquest dissabte al Restaurant Bar-Faristol
L’entitat del Baix Gaià posa punt final a una temporada on ha continuat la progressió ascendent des de la seva aparició el 2015
La formació Gaià Gospel posarà el punt musical al cap de setmana i a la XVIII Nit de Bruixes amb el concert de final de curs que realitzarà aquest dissabte a les 8 de la tarda al Restaurant Bar-Faristol d’Altafulla.

L’entitat va néixer va tres anys i des de llavors no han parat de créixer. Enguany no ha estat una excepció. Un dels seus membres, Joan Anton Blanch, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “de mica en mica hem aconseguit que la nostra música soni força bé”. Per tant, ara és moment de posar la cirereta al pastís amb aquest darrer concert.

Pel que fa al curs, Blanch ha reconegut que està molt content perquè la formació ha seguit amb la seva progressió ascendent. El temps invertit per cadascun dels seus membres, els assajos i la directora són els arguments que expliquen la seva evolució i el repertori tan variat que tenen de cançons.

Gaià Gospel és un grup de música gospel que va néixer el 2015, i des d’aleshores no han parat de fer actuacions. En l’actualitat són una trentena de components d’Altafulla i de diferents poblacions del Baix Gaià, com el Catllar i la Riera.

La formació va néixer amb caire amateur i ara disposen d’un repertori ampli i treballat i, sobretot, molta energia i ganes de passar-s’ho bé.
Joan Albert Blanch, membre Gaià Gospel
Joan Albert Blanch, membre Gaià Gospel
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla