Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla.
21 d'agost del 2018
Les obres dels vestidors de l’Estadi Municipal Joan Pijuan estaran a punt per a la nova temporada esportiva
Aquest dilluns, l’alcalde d’Altafulla i la regidora d’Urbanisme han visitat les obres de remodelació, que van començar el 9 de juliol
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora d’Urbanisme i Via Pública del consistori altafullenc, Marisa Méndez-Vigo, acompanyats dels tècnics municipals, han visitat aquest dilluns al matí les obres de reforma i adequació integral dels vestuaris de l’Estadi Municipal Joan Pijuan, uns treballs que van començar el passat 9 de juliol i que està previst que acabin a finals d’agost.

Els representants del consistori han seguit de prop els treballs de millora dels vestuaris del camp de futbol, que avancen sobre el calendari previst.

En aquest moment, només falta enllestir alguns detalls dels vestidors, i aquesta setmana mateix començaran les obres de construcció dels nous lavabos exteriors, com ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo.

Els vestidors de l’Estadi Joan Pijuan estan fora d’ús fins a finals d’agost, quan és previst que s’acabin les obres, que tenen un termini d’execució de dos mesos.

La inauguració es farà, com ha informat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, per la Festa Major petita d’Altafulla, al mes de setembre, com s’havia anunciat des de l’inici de les obres.

Els treballs preveuen una reforma interior dels quatre vestuaris del camp de futbol Joan Pijoan per adequar-los a les necessitats actuals del municipi i a l’activitat esportiva que s’hi fa. Les tasques principals del projecte se centren en “reformar els quatre vestuaris existents, dotar-los d’inodors i dutxes en condicions”, com ha detallat la regidora d’Urbanisme.

Els vestuaris del camp de futbol es van construir als anys 80, i per això calia adaptar-los a les necessitats actuals, dotar-los de sanitaris nous i de noves dutxes; posar-hi paviment de vinil antilliscant, i pintar de nou tot l’espai.

Aquesta obra suposarà una renovació total dels vestidors del camp, amb un pressupost de gairebé 50.000 euros i és una actuació molt esperada per la ciutadania altafullenca.

Les obres acabaran a finals d’agost i el gruix dels treballs coincideix en una època amb menys activitat a l’Estadi Municipal. Tot així, en aquests mesos d’estiu des de la Regidoria d’Esports i d’Urbanisme, s’ha previst una solució alternativa perquè els usuaris no es quedin sense vestidors: la utilització dels vestuaris del Pavelló Esportiu.

Al setembre, quan comenci la temporada esportiva a l’Estadi Municipal Joan Pijoan d’Altafulla, els nous vestuaris ja estaran en ple funcionament.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla