Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
21 d'agost del 2018
Altafulla rep un ajut de prop d’11 mil euros de la Diputació de Tarragona per al control de plagues i animals periodomèstics
La majoria dels ajuts de la Diputació serveixen per reduir la proliferació de rates, coloms, rosegadors i paneroles i per la recollida d’animals abandonats
La Diputació de Tarragona ha concedit enguany gairebé 600 mil euros (529.959,36 euros) a 154 municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, per a la gestió d'espècies plaga i invasores i per a la recollida d'animals domèstics abandonats.

La majoria d'aquests ajuts es destinaran a reduir la proliferació de rates, coloms, rosegadors i paneroles a zones urbanes i periurbanes, tot i que també es faran servir per tractar altres espècies plaga com la processionària del pi, les vespes i la cotorreta de pit gris.

Al municipi d'Altafulla, la Diputació ha concedit en la convocatòria del 2018 dos ajuts de 5.446,40 euros cadascun (10.892,8 euros en total), en concepte de plagues i periodomèstics, respectivament.

Els animals peridomèstics amb més incidència sobre el nucli urbà són els coloms de la varietat columba livia (colom roquer), i també les tórtores, gavines i altres especies d’ocells. La mesura més important per al control és aconseguir que no rebin alimentació per part dels ciutadans.

Pel que fa als animals abandonats, 84 ajuntaments rebran una ajuda econòmica de la Diputació durant aquest 2018 per fer front a les despeses ocasionades per la recollida d'animals domèstics abandonats durant tot l'any al seu municipi.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla