Notícies
Foto: Twitter Govern.
21 d'agost del 2018
El president de la Generalitat, Quim Torra, visita Carme Forcadell al Centre Penitenciari Mas d'Enric
És la primera visita que li fa des que l’expresidenta del Parlament està interna a la presó del Catllar; Torra també ha estat a l’Ajuntament i s’ha trobat amb l’alcalde catllarenc
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat Carme Forcadell aquest dimarts a la presó de Mas d'Enric, al Catllar. Aquesta és la primera visita que fa Quim Torra a l'expresidenta del Parlament de Catalunya, que es troba al centre penitenciari tarragoní en presó preventiva des del passat 20 de juliol.

El president ha visitat primer l'Ajuntament del Catllar, cap a un quart de deu, acompanyat pel delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i ha signat al llibre d'honor i s’ha trobat amb l’alcalde, Joan Morlà.

Tot seguit, Torra s’ha dirigit cap al centre penitenciari, on ha arribat cap a tres quarts de deu. A un quart de dotze, el president de l’executiu català ha sortit del centre sense fer cap declaració.

Carme Forcadell va ser traslladada a la presó del Catllar després de sol•licitar-ho per poder estar més a prop de la seva família, natural de Xerta. Cal recordar que es troba privada de llibertat des del 23 de març, i primer va estar presa a Alcalà Meco (Madrid). El 4 de juliol va ser traslladada a la presó de Puig de les Basses (Figueres), on compartia mòdul amb l'exconsellera, Dolors Bassa. El 20 de juliol va ingressar, finalment, al Centre Penitenciari de Mas d’Enric, al Catllar.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla