Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
31 d'agost del 2018
L’Institut d’Altafulla, a punt per al nou curs 2018-19
El 12 de setembre comencen els alumnes de 1r d’ESO, el 13 ho fan els de 2n, 3r i 4art d’ESO i el 14, els de Batxillerat
L’Institut d’Altafulla ja està preparat per començar un nou curs el pròxim 12 de setembre. Les aules es tornaran a omplir d’alumnes tot just després de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

El 12 de setembre serà el dia que començaran els nous alumnes de 1r d’ESO en horari reduït de 10a 12 del matí en un dia que, com ha explicat el director de l’Institut d’Altadulla, José Ramon Garcia, serà de rebuda i d’habituació al nou centre.

El 13 de setembre començaran els de 2n, 3r i 4t d’ESO en horari normal i un dia després ho faran els més grans de l’Institut, i els alumnes de Batxillerat.

Un curs 2018-19 que es preveu “normal” com ha dit el director, i que espera que “no estigui tan influït –ha dit- pel context polític com l’anterior”.

A més, el director del centre educatiu altafullenc, José Ramon García, ha volgut recordar que encara està obert el termini per a demanar beques per a alumnes que necessiten especial atenció. Uns ajuts que poden demanar-se al centre fins al 27 de setembre, que gestiona l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP) i que donen suport econòmic a alumnes que necessiten un reforç d’algun tipus per portar a terme amb èxit els seus estudis.

Seguint aquest objectiu d’apropar l’educació amb garanties a tos els alumnes, l’Institut d’Altafulla, a iniciativa de l’AMPA del centre, ha endegat aquest estiu un projecte per reutilitzar els llibres escolars. A través d’una plataforma dissenyada i gestionada per l’empresa holandesa IDDINK, que dona servei a diferents centres escolars de Tarragona, aquells pares i mares que han volgut han pogut comprar llibres de text de segona mà a través d’aquesta aplicació i amb descomptes de fins a un 50%.

Una iniciativa que permet abaratir el cost dels llibres de text, i que ha portat a terme per primera vegada d’Institut durant els mesos d’estiu.

La reutilització de llibres per a alumnes de l’Institut, amb el suport de l’AMPA, es continuarà fent durant el pròxim curs.
José Ramon García, director de l'Institut d'Altafulla
José Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
José Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla