Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla.
31 d'agost del 2018
Els castellers interpreten música pel públic d’Altafulla
Ca L’Ixart s’ha omplert aquest dijous al vespre en la iniciativa “Músics castellers” per obrir el local al municipi i mostrar una altra vessant del món casteller
Seguint els actes de celebració del 45è aniversari de la fundació dels Castellers d’Altafulla, aquest dijous, 30 d’agost, a dos quarts de vuit del vespre els liles han celebrat un vespre diferent amb la iniciativa “Músics Castellers”, una proposta musical per donar a conèixer una altra vessant diferent de les colles castelleres.

“Músics Castellers” ha estat un concert amb gent de la colla que, a la vegada, són músics, i també amb músics que tenen algun lligam casteller. Isis Vives, membre dels Castellers d’Altafulla i impulsora de la iniciativa, explica com ha anat la vetllada d’aquest dijous a Ca l’Ixart.

Ca l’Ixart, el local dels Castellers d’Altafulla, s’ha convertit durant un vespre en una sala de concerts, un acte obert a tothom amb servei de bar, on s’ha pogut escoltar diferents estils musicals, com música clàssica amb la pianista Hye Sun Lee, que ha interpretat Chopin; el pop rock Òscar i Maria Vidal; el blues amb Power Blues Trio i el grup Joves Castellers format expressament per aquest concert, que han interpretat Els amics de les arts amb violí elèctric i guitarra. També s’ha sentit durant el concert una versió de Naderman a l’arpa.

Diferents estils musicals perquè hi tingués cabuda un públic ben ampli i amb la idea final de “mostrar un altra activitat cultural que fa la colla castellera”.

“Músics Castellers” s’ha concebut com una activitat dels castellers per a la gent d’Altafulla, i per “obrir el local a tothom”. Un objectiu que s’ha acomplert del tot, com ha assegurat Isis Vives.

D’altra banda, els Castellers d’Altafulla continuaran la celebració del seu 45è Aniversari durant la Festa Major petita d’Altafulla. Serà el dissabte, 15 de setembre, amb la Diada del 45è aniversari a la plaça del Pou, on a partir de les sis de la tarda actuaran amb la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa. Els castellers altafullencs acabaran la festa d’aniversari davant del Castell, amb el concert Amunt-Enfila’t que organitzen amb la col•laboració de l’entitat juvenil Towntobe.

L’11 de setembre, com ja és tradicional, els liles actuaran a l’Ermita de Sant Antoni a dos quarts d’una del migdia, en el marc del festes de la Diada Nacional de Catalunya.

Abans, però, el dia 8 de setembre passaran per la Festa major de la Pobla de Montornès, en una diada que compartiran amb els Nois de la Torre, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets del Serrallo.
Isis Vives, impulsora de
Isis Vives, impulsora de
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla