Notícies
Foto: Hort de la Sínia.
31 d'agost del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Hort de La Sínia posen en marxa una nova edició del curs d’horticultura ecològica tardor-hivern
L’activitat donarà el tret de sortida el 5 d’octubre, i es farà tots els divendres de 11 a 1, fins al mes de desembre
L’Ajuntament d’Altafulla endega una nova edició del curs d’horticultura ecològica. La iniciativa, que subvenciona l’àrea d’Acció Social i Gent Gran, va a càrrec dels professionals de l’Hort de La Sínia, que són els que s’encarreguen d’apropar als assistents les eines necessàries per introduir-se a l’hort d’autoconsum, una pràctica cada vegada més generalitzada entre la ciutadania.

Aquesta nova edició va encarada a la temporada tardor-hivern. Una bona fertilitat del sòl i productes sans i de qualitat respectuosos amb el medi ambient són alguns dels coneixements que intentaran transmetre als participants, que podran aprendre a conrear fruites i verdures de temporada.

L’activitat donarà el tret de sortida el 5 d’octubre, i es farà tots els divendres de 11 del matí a 1 del migdia, fins al desembre.

El curs es farà a les instal•lacions de l’Hort de la Sínia a Tamarit i es dirigeix principalment a joves, persones en atur i gent gran de la localitat.

Les persones interessades en participar-hi poden apuntar-se a través del telèfon 977 65 00 08, o mitjançant correu electrònic a mriambau@altafulla.altanet.org.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla