Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 de setembre del 2018
Aquest dilluns comencen les activitats de salut per a la gent gran de la Regidoria de Benestar Social
Més de cent persones participen durant tot l’any a les activitats del Parc de Salut, reeducació postural i benestar emocional
L’Ajuntament d’Altafulla comença aquest dilluns les activitats de salut per a la gent gran, que es fan durant tot l’any al Parc de Salut del carrer Cabana i a l’Aula de Formació Aldara.

La regidoria de Benestar Social i Gent Gran recupera així les diferents activitats regulars que ofereix als avis i àvies del municipi amb la voluntat de promoure un envelliment actiu i saludable durant tot l’any. A l’estiu, les activitats s’han fet al Parc del Voramar, amb l’Estiu saludable a Altafulla per a la gent gran, que ha donat continuïtat a l’oferta que es porta a terme al llarg de l’any.

Les activitats dirigides al Parc de Salut es mantenen com una de les propostes amb més demanda per a la gent gran en aquest nou curs 2018-19. En aquest moment, s’han format tres grups amb més d’una seixantena de persones que segueixen les activitats de gimnàstica de manteniment al Parc de salut.

Les sessions de gimnàstica s’imparteixen al Parc de Salut del carrer Cabana a partir d’aquest dilluns 3 de setembre, tots els dilluns i els dimecres, en tres torns diferents: de 8:30 a 9:30 del matí, de 9:30 a 10:30, i d’10:30 a 11:30 hores.

Una altra de les propostes que torna aquesta setmana és el curs de reeducació postural i fisioteràpia, un treball en grup amb la finalitat d’aconseguir una postura correcta per prevenir. En aquest cas, l’activitat es fa els dimarts, de 9 a 11 del matí i d’11 a 1 del migdia, a l’Aula de Formació Aldara.

També torna aquesta setmana el taller de benestar emocional i risoteràpia, unes sessions amb un psicòleg, on es parla de situacions personals, amb exercicis i teràpies de grup. Té lloc els dijous, de 9 a 11 del matí i d’11 a 1 del migdia, també a l’Aula de Formació Aldara.

Les activitats de salut per a la gent gran les gestiona l’empresa Vital Activity, són gratuïtes i les subvenciona l’Àrea d’Acció Social i Gent Gran i Salut de l’Ajuntament d’Altafulla. La proposta va dirigida als homes i les dones de més de 65 anys del municipi.

Fins al moment, un centenar de persones grans es beneficien d’aquestes activitats.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla