Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
04 d'octubre del 2018
El magatzem de les Antigues Escoles Teresa Manero podrien acollir la seu de Càritas
L’Ajuntament d’Altafulla ha de reformar l’espai que ha deixat la Biblioteca i ara n’estudia els usos
L’Ajuntament d’Altafulla ha d’arranjar la sala que ha deixat lliure la Biblioteca Martí Magrinyà a les Antigues Escoles Teresa Manero i, a la vegada, ha de decidir quins usos li donarà a aquest espai.

La Regidoria d’Urbanisme ha de començar en breu l’actuació de reforma de l’espai on s’ubicava la Biblioteca per poder-lo destinar a usos culturals per al municipi i per a les entitats, una voluntat que ja havia confirmat el consistori mesos enrere.

Al març, la Biblioteca va tancar les portes de la que ha estat la seva seu a les Escoles Teresa Manero, per traslladar-se al carrer de Vinyet, on ara és a punt d’obrir. De fet, aquests dies s’estan col•locant als prestatges els més de 16 mil volums que té l’equipament cultural altafullenc.

Mentre, i com ha explicat la regidora d’Urbansime, Marisa Méndez-Vigo el consistori ha començat a pensar en els usos que li donarà a l’antic espai. Ara, però, el primer és fer un rentat de cara a la sala, pintar-la, millorar la instal•lació elèctrica i altres arranjaments. A més, com ha afegit la regidora, l’Ajuntament ha adquirit 50 cadires perquè s’hi puguin fer actes, conferències, exposicions o xerrades.

Una vegada arranjat l’espai, el consistori decidirà quin ús li dona. En aquest sentit, Marisa Méndez-Vigo ha explicat que hi ha diferents entitats altafullenques que tenen necessitat d’un espai polivalent com aquest. Una de les entitats que fa una feina social important al municipi i que necessita espai per portar a terme la seva tasca és Caritas.

En relació a la nova Biblioteca, la regidora també ha avançat que la seva intenció és inaugurar-la per la Festa Major del Municipi.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla