Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
05 d'octubre del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla inverteix en la millora i accessibilitat de la via pública
Ha aplicat paviment estampat als dos passatges que comuniquen els carrers Portalada, c/Gaià -on també s’ha millorat l’enllumenat- i c/Tamarit
L’Ajuntament d’Altafulla continua invertint en el pla de millora i accessibilitat de la via pública del municipi. La setmana passada el consistori va iniciar els treballs d’aplicació de paviment estampant en els dos passatges per a vianants que comuniquen els carrers Portalada amb Gaià, i el carrer de Gaià amb el de Tamarit.

Els treballs s’han centrat en l’enderroc d’un mur de separació que evitava l’accés als vehicles i s’ha aixecat les caixes de subministraments de diferents serveis, amb una inversió total de 14.600 €.

En el cas del passatge que connecta el carrer Gaià amb el carrer de Tamarit, també s’ha instal•lat quatre fanals nous, en substitució dels que ja hi havia i que estaven obsolets.

Els treballs, en aquest cas, s’han elevat als 8.658 €. La resta, 5.942 €, s’han destinat a la pavimentació del passatge que connecta el carrer de la Portalada amb el carrer Gaià.

Com ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, “aquestes són actuacions que ens permeten fer el manteniment i la millora de la via pública del municipi, atenent a les diverses demandes de la ciutadania i a les necessitats d’Altafulla”.

El paviment estampat és la millor solució pel que fa a la resistència, estètica, funcionalitat i economia per a paviments exteriors. El relleu que se li dóna al formigó mitjançant un disseny fa que l'acabat sigui també antilliscant, recomanable per al pas de vehicles i vianants. A més, com detalla la regidora, és un paviment que no fa soroll quan circulen els vehicles, cosa que agraeixen els veïns.

La Regidoria de Via Pública, que ha asfaltat en els darrers tres anys una dotzena de carrers, seguirà prioritzant els treballs de manteniment dels carrers segons les necessitats i demandes veïnals.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla