Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 d'octubre del 2018
“Sí a l’autovia A-7” ajorna al 20 d’octubre la protesta
La plataforma ciutadana havia de tallar aquest dissabte l’N-340 “per reclamar l’execució immediata de la prolongació de l’A-7”
“Sí a l'autovia A-7”, la plataforma ciutadana integrada pel teixit econòmic i veïnal del territori, tornarà a tallar l’N-340, però ho farà el 20 d’octubre i no aquest dissabte, 6 d’octubre, com havia anunciat.

Els responsables de la plataforma ciutadana han decidit aquest divendres al migdia ajornar la protesta, “per no barrejar-ho amb altres temes d’aquests dies”, han explicat a Altafulla Ràdio, a través del portaveu Marc Francesc, i per focalitzar tota l’atenció pública, el pròxim dia 20, en la seva reclamació, “el desdoblament imminent de l’autovia de la Móra fins a Torredembarra”.

El passat 26 d’agost una trentena de membres de la plataforma ja van tallar la nacional 340 com a protesta perquè “s’executi amb urgència aquest tram de l’autovia” i després que el Ministeri de Foment anunciés l’aprovació definitiva del projecte de traçat de l’A-7 en el tram de La Móra-La Pobla de Montornès.

El portaveu de 'Sí a l'autovia A-7', Marc Francesc, va explicar en aquell moment a Altafulla Ràdio que la principal reclamació d’aquesta plataforma ciutadana, que compta amb el suport de l’AVV de la Móra, els càmpings de la zona, i de diversos dirigents polítics, és requerir “que es faci ja el desdoblament de l’A-7” i que la prioritat “és el tram de Torredembarra, Vendrell i Coma-ruga, que concentra tots els accidents”. L’esperit final de la plataforma és, però, “que l'autovia vagi de Castelló fins a la frontera”.

El pròxim 20 d’octubre, a les 5 de la tarda, tornen a convocar els ciutadans amb el lema : “Prou accidents! Prou retencions! Desdoblament ja!”. El punt de trobada de la concentració serà al quilòmetre 1172 de l’N-340, Tomb del Mariner, a l’entrada del Càmping Caledonia.

El Ministeri de Foment ja ha aprovat definitivament del projecte de traçat de l’ A-7 en el tram de La Móra-La Pobla de Montornès. L’actuació, amb un cost de 58,7 milions d’euros, permetrà prolongar l’autovia A-7 des de la Mora fins l’AP-7 a Torredembarra per millorar la congestió a l’N-340.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla