Notícies
Foto: Shine Iberia-Tarragona Film Office
05 d'octubre del 2018
TVE emet aquest diumenge a la nit l’edició de Masterchef Celebrity, rodada a Tarragona i a la platja de Tamarit
És un dels llegats dels Jocs Mediterranis, per a la promoció del territori on es van celebrar
Aquest diumenge, quan passin cinc minuts de les deu de la nit, la 1 de TVE emetrà el programa Masterchef Celebrity, que va enregistrar-se el mes de juny a Tarragona, a l'Amfiteatre i a la Platja de Tamarit.

El talent show culinari de TVE va gravar a mitjan juny un capítol Masterchef Celebrity, en el marc dels 18ens Jocs Mediterranis i del compromís de RTVE per a la cobertura mediàtica i la promoció de la ciutat durant l’esdeveniment esportiu.

Un centenar de professionals del popular programa de televisió van estar-se a Tarragona gravant una de les proves d'exteriors de la nova temporada del popular concurs i van rodar a l'Amfiteatre de Tarragona i a la platja de Tamarit, amb el suport de la Tarragona Film Office.

Catorze personatges famosos que hi participen, entre els que destaquen Santiago Segura, Paz Vega, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell, Carmen Lomana, Antoni Dell’Atte, Dafne Fernández i Maria Castro, van cuinar a la platja de Tamarit diversos plats amb productes del territori i de la dieta mediterrània. Els cuiners mediàtics Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo–Nágera i Jordi Cruz, van jutjar els seus plats acompanyats per la presentadora Eva González.

El set de rodatge es va instal•lar al Restaurant Brisa del Càmping Tamarit Park Resort, a la platja de Tamarit. Allà els famosos van cuinar els plats que després van servir-se als 80 convidats, entre els que hi havia una representació del món polític, turístic i de l’esport del territori.

A més, l’equip de rodatge va allotjar-se a l’Altafulla Mar Hotel, situat al barri marítim del municipi.

El programa s’emetrà per TV1, aquest diumenge, 7 d’octubre, a les 22.05 de la nit i inclourà un reportatge sobre Tarragona i els seus voltants, que serà un gran valor de promoció per al territori.
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla