Notícies
Foto: DanceFit Festival.
08 d'octubre del 2018
250 persones ballen zumba a Altafulla i Torredembarra
La masterclasss de la instructora nord-americana Kass Martin, un dels actes més celebrats del DanceFit Festival, que s’ha fet a l’Altafulla Mar Hotel i al Pavelló Els Caus amb un públic familiar
La reconeguda instructora de Zumba nordamericana, Kass Martin, ha tornat aquest cap de setmana a Altafulla convidada per l’instructor altafullenc Jordi Giralde, un dels impulsors del DanceFit Festival, un festival dedicat al fitness i al ball de zumba que s’ha celebrat quest dissabte i diumenge, 6 i 7 d’octubre a Altafulla i a Torredembarra amb més de 250 persones inscrites.

El DanceFit Festival ha programat diferents activitats basades en l’oci i en l’esport durant tot aquest cap de setmana. Instructors nacionals i internacionals i afeccionats d’aquesta popular disciplina de ball s’han donat cita en dos escenaris: l’Altafulla Mar Hotel i el Pavelló Els Caus de Torredembarra.

La masterclass amb la reconeguda Kass Martin, a més de propostes diferents entorn al món de la Zumba, han estat els moments més celebrats pels participants vinguts d’arreu, com ha explicat un dels seus impulsors, l’altafullenc Jordi Giralde, que organitza, junt amb l’instructor Toni Escoda, aquest esdeveniment lúdic i esportiu. Giralde ha reconegut l’èxit de la cita, sobretot perquè ha aconseguit consolidar un públic familiar, que és un dels objectius que tenia l'organització.

Durant tot el cap de setmana, els participants han gaudit de classes de zumba per a adults i nens i nenes, classes de body combat, pilates, ball flamenc, conferències i altres tallers.

Els actes del DanceFit Festival han donat el tret de sortida dissabte a la tarda al Pavelló Els Caus de Torredembarra, amb la masterclass de Kass Martin, instructora especialista de zumba. Martin és una artista referència en la instrucció de zumba, ha protagonitzat diversos DVDs i videojocs acompanyada de diversos instructors i del DJ oficial del festival, Toni B. Com ha explicat Jordi Giralde, la masterclass ha estat un dels moments més celebrats pels participants, “energia pura”, ha dit, i tot seguit els participants han pogut fer una classe de body combat.

Diumenge, les instal•lacions de l’Altafulla Mar Hotel han acollit una classe de pilates, i una classe de zumbakids per als més petits. A les 12 del migdia, s’ha fet ball flamenc i tot seguit conferències i tallers sobre salut i nutrició; el festival ha acabat amb un vermut, més zumba i sorpreses per als assistents.
Jordi Giralde, instructor de Zumba
Jordi Giralde, instructor de Zumba
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla