Notícies
Foto: Alnatur
09 d'octubre del 2018
Alnatur ofereix una formació complerta per a professors de ioga
El centre de teràpies naturals d’Altafulla comença el 20 d’octubre un curs únic al territori tarragoní
L’establiment Alnatur, situat al carrer Cantó de la Vila d’Altafulla, ofereix, a partir del pròxim 20 d’octubre, una formació per a professors i afeccionats al ioga, reconeguda per la Associación Española de Practicantes de Yoga (AEPY) i per la Federació Catalana de Ioga (FCI).

El curs es basa en el Programa bàsic europeu UEY i AEPY i, en acabar, s’obté la Qualificació Professional d'Instrucció en Ioga; consta de quatre mòduls o cursos amb un total de 500 hores de formació.

Com ha explicat la coordinadora de la formació, Georgina Mercadé, d’Alnatur, aquest és un curs innovador que s’ofereix per primera vegada a les comarques tarragonines.

La formació consta de quatre cursos. El primer, de 130 hores és un mòdul bàsic, introductori i obert a qui desitgi aprofundir en la seva pràctica personal. El segon i el tercer, de 130 hores cadascun, ja permet tenir l’accés a l'Acreditació d'Instructor de Ioga, i el quart curs, de 110 hores, és un mòdul superior i d'aprofundiment en la matèria.

Els professors són formadors altament qualificats dirigits per Miquel Gabarró, que és el director del Centre de Ioga l'OM de Vilafranca i formador de l'AEPY, terapeuta manual i instructor de Qi Gong. També hi forma part el docent Josep Ma Duch, professor de ioga, filosofia, hinduisme i sànscrit, escriptor i autor de diversos llibres i altres professors experts en ioga.

Un dels motius que fa que el curs sigui innovador i complet és perquè ofereix la pràctica i també tota la filosofia del ioga. En aquest sentit, com ha volgut remarcar la coordinadora del curs, Georgina Mercadé, fins i tot s’ensenyaran nocions de sànscrit, la llengua dels textos clàssics de l'hinduisme utilitzada principalment com a llengua cerimonial en els rituals hindús, per als himnes i mantres.

El curs es farà a les instal•lacions d’Alnatur d’Altafulla, al C/Cantó de la Vila, 1. Començarà el 20 d’octubre i es farà un dissabte al mes fins al juliol, de 8 del matí a 8 del vespre. Durant el primer trimestre, les classes es faran el 20 d'octubre, el 17 de novembre i l’1 de desembre.

Per a inscriure’s o per obtenir més informació, es pot consultar el programa del curs de ioga a www.alnatur.es. També pot enviar-se un correu electrònic a info@alnatur.es o trucar al telèfon 977651549. Alnatur també te compte a les xarxes socials Facebook i a Instagram.

Durant aquests dies, els interessats es poden dirigir també de forma presencial a les instal•lacions d’Alnatur, per parlar personalment amb el professor Miquel Gabarró, que aclarirà qualsevol consulta sobre aquesta formació en ioga.
Georgina Mercadé, Alnatur
Georgina Mercadé, Alnatur
Georgina Mercadé, Alnatur
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla