Notícies
Foto: Twitter
10 d'octubre del 2018
L’Institut d’Altafulla fa aquesta setmana les reunions d’inici de curs amb les famílies
Explicarà el nou sistema de punts i l’aplicació mòbil per controlar l’assistència i les incidències dels alumnes
L’Institut d’Altafulla ha començat el curs amb plena activitat, i amb tot el claustre de professorat al complet.

El centre educatiu va iniciar el curs escolar a mitjans setembre. El 12 de setembre van començar els alumnes de 1r d’ESO, el 13 ho van fer els de 2n, 3r i 4art d’ESO i el 14 de setembre, els de Batxillerat.

El director del centre educatiu altafullenc, José Ramon Garcia, ha explicat que afronta aquest curs 2018-19, “amb il•lusió i contents”, i ha valorat el fet que tot el professorat està en ple rendiment.

Durant aquesta setmana, el centre educatiu d’Altafulla està portant a terme les diferents reunions amb els familiars dels alumnes.

Els grups de 2n i 3r d’ESO han fet la reunió aquest dimarts a la tarda, i aquest dimecres ho faran els familiars dels alumnes de 4art d’ESO, d’Aula Complementària i de Batxillerat , a partir de les cinc de la tarda al centre educatiu.

Entre d’altres aspectes, el director i els professors expliquen en aquestes trobades el nou carnet per punts que s’ha establerts pels alumnes del centre i que permet “millorar la convivència i les assistències dels alumnes”. També s’explica com funciona la nova aplicació per mòbil perquè els pares i mares puguin fer el seguiment i conèixer totes les incidències dels seus fills i filles a l’Institut.

A més, aquesta setmana els alumnes de 1r d’ESO han fet les convivències a la casa de colònies English Summer de Tamarit. Des de dilluns i fins aquest dimecres, els alumnes han pogut visitar l’entorn natural de Tamarit. Aquesta activitat, que es fa cada any amb els alumnes de 1r d’ESO, serveix “per trencar el gel amb els nous alumnes i que s’integrin de forma més fàcil al nou entorn educatiu”, com ha assenyalat el director de l’Institut, José Ramon Garcia.

El centre educatiu, a més, també ha organitzat un curs de vela pels alumnes de 2n d’ESO i de l’Aula Complementària, en col•laboració amb el Club Marítim d’Altafulla. El curs havia de fer-se aquesta setmana però, finalment, s’ha aplaçat uns dies a causa del temporal de pluja i de mala mar.

L’Institut d’Altafulla té aquest curs 2018-2019 un total de 536 alumnes matriculats.
Jose Ramon Garcia, director de l'Institut
Jose Ramon Garcia, director de l'Institut
Jose Ramon Garcia, director de l'Institut
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla