Notícies
Foto: FIC CAT
10 d'octubre del 2018
El FIC-CAT es passejarà aquest dijous per la “red carpet” de Sitges
El seu director, Antonio Barrero, presentarà el festival de cinema de Roda de Berà en el marc del 51è Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya
Gràcies al conveni de col•laboració entre Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que es fa a Sitges i el Festival Internacional de Cinema en Català, el FIC-CAT de Roda de Berà, ambdós festivals intercanvien, des de fa cinc anys, produccions de cinema fantàstic.

El Festival de Sitges dona presència d’aquesta manera, un any més, al FIC-CAT, i aquest any ho farà durant la celebració de la 51a edició del Festival, que es celebra a la localitat del Garraf fins al 14 d’octubre.

El proper 11 d’octubre, a dos quarts de 5 de la tarda, el director del FIC-CAT, Antonio Barrero, i els membres del comitè organitzador, seran presents a l’Auditori Melià Sitges per fer palesa aquesta col•laboració, com ha explicat Antonio Barrero, director del FIC-CAT.

Antonio Barrero ha valorat un any més la relació entre ambdós festivals, que es fa a través del conveni que tenen subscrit, i per a la promoció conjunta del cinema en català.

Els presentadors Dafnis Balduz i Melina Matthews explicaran aquest dijous la vinculació dels dos festivals i la feina que fa el festival de Roda de Berà per l’impuls del cinema rodat en català. Tot seguit es projectarà un espot del FIC-CAT que han creat, expressament, els realitzadors Cris Gambín i Toni Pinel.

Tot seguit es farà la Cerimònia Méliès de Cinema Europeu, on es presentarà i es projectarà la coproducció catalana-belga-mexicana “El año de la plaga”, de Carlos Martín Ferrera.

El Festival Internacional de Cinema en Català de la Costa Daurada, el FIC-CAT, ja ha obert el període d’inscripcions per a la 12a edició, que se celebrarà a Roda de Berà del 10 al 16 de juny de 2019 i que es dedicarà a la direcció de fotografia, disciplina cinematogràfica responsable de l’estètica i la qualitat visual de la imatge de les produccions audiovisuals.

Des del 3 d’octubre de 2018 i fins el 31 de març de 2019 estarà obert el procés d’inscripcions, que es podrà fer de forma gratuïta a través de la pàgina web del Festival www.fic-cat.cat, on es poden consultar les bases de participació.

El FIC-CAT és una associació sense ànim de lucre, formada per un comitè organitzador i diversos col•laboradors voluntaris. L'objectiu és incentivar, promoure i difondre les projeccions fetes en llengua catalana.
Antonio Barrero, director del FIC-CAT
Antonio Barrero, director del FIC-CAT
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla