Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
15 d'octubre del 2018
Els Castellers d’Altafulla passegen castells de sis a Cambrils
Els liles actuen amb els Xiquets de Cambrils i els Torraries de Montblanc a la diada de la “9a Mostra Cambrils. Entrada al País del Vi”
La ressaca del Concurs de Castells i el pont de la Mare de Déu del Pilar ha fet que aquest cap de setmana tingui poques actuacions castelleres destacades al marge de la Fira de Santa Teresa del Vendrell.

Tot i així, a Cambrils s’ha pogut veure aquest diumenge una gran diada en el marc de la “9a Mostra Cambrils. Entrada al País del Vi”. Hi ha actuat els Castellers d’Altafulla acompanyats dels Xiquets de Cambrils i els Torraires de Montblanc.

La diada cambrilenca, que ha començat a les 12 del migdia al Parc dels Pescadors, ha servit perquè els Castells d’Altafulla passegessin i rodin bons castells de sis, i han coronat amb solvència el 3de6, el 3de6 amb agulla, el 4de6 i, per acabar, un pilar de 4.

La cita ha arribat després d’uns dies de vacances pels castellers i amb el Concurs de Castells encara al cap, com ha explicat Pol Munté, cap de colla dels liles, que ha explicat com ha vist la colla a Cambrils.

A més, en la diada d’aquest diumenge han pogut estrenar un pom de dalt, una feina que, com ha explicat Pol Munté, ja està avançada de cara a pròximes cites rellevants.

Així, el 5 d 7 que van assolir el passat 30 de setembre al Concurs de Castells, a Torredembarra, que els va donar la posició 7a i la 38 final al rànquing casteller, el guardaran per la gran cita castellera de la Festa Major de Sant Martí i el seguiran treballant a l’assaig. Per la Festa Major del novembre, això sí, esperen més camises per assolir els castells de set.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla