Notícies
Foto: Masia Can Martí
16 d'octubre del 2018
La Riera de Gaià acull unes jornades sobre el futur del sector de l’hàbitat i la transformació digital
El clúster català que aplega empreses d’equipament d’interiors es trobarà el 18 i el 19 d'octubre a la Masia Can Martí per debatre sobre la digitalització del sector
Les empreses catalanes dedicades al negoci de l’hàbitat, que s’agrupen a l’Habitat Clúster Barcelona (HCB) organitzen els pròxims dies 18 i 19 d’octubre la trobada “Transformació digital als negocis de l’hàbitat”, unes jornades d’immersió estratègica que es faran a la Riera de Gaià per reflexionar sobre la transformació digital i el seu impuls en les noves línies de negoci dins del sector de l’equipament d’interiors.

Les jornades es celebraran a la Masia Martí de la Riera de Gaià i comptaran amb diferents experts que exposaran les últimes tendències en digitalització, desenvolupament tecnològic i innovació, en camps tan diversos com l’anàlisi de dades, la robòtica, la fabricació additiva o els processos productius en general, com ha sintetitzat Bàrbara Urdillo, gerent de l’Habitat Clúster Barcelona.

A més, diferents experts analitzaran a la Riera com aquesta transformació digital pot ajudar a l’adaptació a les noves necessitats del mercat de la indústria de l’hàbitat.

L'Habitat Clúster Barcelona és una associació sense finalitat de lucre que té com a objectiu promoure i contribuir a la competitivitat del sector hàbitat a Catalunya. La gerent del clúster, Bàrbara Urdillo, explica que les empreses hi poden trobar oportunitats de negoci agrupades sota un mateix paraigua.

Alguns dels ponents que estaran presents a la Riera de Gaià són
Xavier Ferràs, consultor i professor d’innovació, estratègia, emprenedoria i tecnologia a ESADE, que parlarà sobre transformació digital en les organitzacions.

També hi intervindrà Guayente Sanmartín, directora general de negoci d’impressió en gran format de Hewlett-Packard, i que presentarà al Baix Gaià el projecte “Exponential organisations”, per fer créixer les empreses a través de la innovació disruptiva.

Carlos Cuffí, director de transformació digital de Mobile World Capital Barcelona, detallarà l’impacte de la transformació digital i de la tecnologia 5G.

Nina Martí, experta en màrqueting digital i Guillermo Gaspart, CEO i fundador de BYHOURS, plataforma de reserva d’allotjaments per hores que ha revolucionat el sector dels hotels, són altres dels ponents que passaran per la taula.

Les jornades també serviran per celebrar l’Assemblea General de l’Habitat Clúster Barcelona , el 18 d’octubre a dos quarts de set de la tarda, amb la renovació de càrrecs de a Junta directiva i la presentació de els noves línies de treball.

Les jornades també passaran per Altafulla. El 18 d’octubre al vespre, els assistents celebraran un sopar al Pati dels Tarongers de l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla.
Bàrbara Urdillo, gerent de l’Habitat Clúster Barcelona.
Bàrbara Urdillo, gerent de l’Habitat Clúster Barcelona.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla